Lähihoitaja, tule meille töihin!

Tuurilakodissa on jälleen haku päällä! Lähihoitaja, tule töihin moniammatilliseen joukkoomme!

 

Tuurilakoti on 30 paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Keuruulla. Tarjoamme hoivaa ja huolenpitoa vanhuksille ja vammaisille. Tarvitsemme joukkoomme uusia tekijöitä.

Olet oma-aloitteinen, positiivisella elämänasenteella varustettu lähihoitaja, jolla on työkokemusta vanhustyöstä. Sinulla on ikääntyneiden omia voimavaroja huomioiva työote, hyvät tiimityöskentelytaidot, pystyt kuitenkin myös itsenäiseen päätöksentekoon.

Keuruun Vanhaintukisäätiö hakee palvelutalo Tuurilakotiin LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tulevat kollegat kuvaavat työn parhaiksi puoliksi asukkaita sekä työkavereita, mahdollisuutta vaikuttaa työaikoihin, mahdollisuutta sekä itsenäiseen että parityöskentelyyn. Työ on monipuolista!

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Kelpoisuuvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Tehtävässä edellytetään voimassa olevia rokotuksia. Arvostamme voimassa olevia lääkelupia ja suoritettua hygieniapassia. Lääkeluvat on mahdollista päivittää/suorittaa työn ohessa.

Hoitajien työ on jaksotyöajan mukaista kolmivuorotyötä. Myös 2-vuorotyö onnistuu.

Viikkotyöaika on 38,33 tuntia (38:20).

Työnantaja noudattaa Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Palkkaluokka G20C + 100 €, peruspalkka siis Tuurilalisän kanssa 2368,48 €/kk.

Työkyvyn ylläpitämiseen panostetaan, Sinulla on mahdollisuus viikoittaisiin uimahalli- ja kuntosalikäynteihin Keuruun uimahallissa, ePassi on käytössä vuosittaisella 300€ edulla hyvinvointiin, liikuntaan ja kulttuuriin täyttä työaikaa tekevälle.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta on tullut voimaan 1.1.2024. Sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajana Keuruun Vanhaintukisäätiöllä on oikeus, ja yli kolmen kuukauden mittaisissa työ- tai palvelussuhteissa velvollisuus, pyytää työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen.

Haastattelemme hakijoita koko hakuajan.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Kati Kujala p. 040 7560 760 tai kati.kujala@tuurilakoti.fi

Hakemukset liitteineen toimitetaan 19.7.2024 kello 15.00 mennessä osoitteeseen

kati.kujala@tuurilakoti.fi tai Keuruun Vanhaintukisäätiö sr, Seiponniementie 12, 42700 Keuruu.

Kuoreen merkintä "Hakemus".

0
Feed

Jätä kommentti